Hi..Assalamualaikum..Selamat datang dan selamat membaca blog saya.. (n_n)v

Thursday, 20 March 2014

Promosi March 2014






Hi Assalamualaikum semua... (n-n)v

Rasanya da dekat sebulan lebih tak update blog ni. Sebelum tu, minta maaf sesangat pada diri sendiri dan pembaca semua. Sebab macam-macam perkara yang dilalui dalam tempoh tersebut. Al maklumlah da dekat nak due bersalin. InsyaAllah awal bulan 4 ni, tapi ni pun taktau jugak, menunggu masa je ni.. Mood nak menaip dan update kat blog ni merosot sedikit. Tapi terima kasih yang mengikuti di Facebook Page saya di "House of Health". FB page saya tu sentiasa up to date. Tapi walau macam mana pun, Shaklee tetap di hatiku.. hehehe.. :)

Kebetulan promosi bulan ni tersangatlah ke de ba booommm... ESP.. Ohh.. ESP..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikuti kami di Emel